به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی در بیست و پنجمین همایش بیمه و توسعه گفت: حق بیمه در سال ۹۶، معادل ۳۴هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به سال قبل از آن، ۲۰درصد رشد را تجربه کرده است؛ این در حالی است که مجموع خسارات پرداختی در سال ۹۶ نیز حدود ۲۱هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به سال قبل از آن چیزی حدود ۱۶.۵ درصد افزایش را به ثبت رسانده است.
وی با بیان اینکه تعداد بیمههای صادره نسبت به سال ۹۵ درصد ۱۲درصد رشد داشته، افزود: در عین حال سهم بخش غیردولتی به ۶۸ درصد رسیده و آنگونه که سهم بیمه سرانه برای هر بیمهگذار ۴۲۰هزار تومان است، میتوان گفت که شاخص ضریب نفوذ بیمه در سال ۹۶، معادل ۲.۳ به ثبت رسیده که درصد مناسبی نیست.
سلیمانی ضریب خسارت در سال ۹۶ را ۸۳.۵ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: این درصد در سال قبل از آن ۸۳.۴ درصد بوده است؛ ضمن اینکه خسارت در سال۹۶ نیز، ۶۵.۴ درصد بوده است.
رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکهبه دنبال کاهش ریسک بیمه با ورود صنعت بیمه به بورس و انتشار اوراق ریسک هستیم، تاکید کرد: به خصوص در شرایط تحریم مثمر ثمر خواهد بود؛ ضمن اینکهگسترش بیمه زندگی در کشور از اهمیت خاصی برخوردار است و در شرایطی که با تورم مواجه هستیم، مشوق های دیگری در کنار این بیمه می تواند به افزایش جذابیت آن کمک کند.
وی اظهار داشت: تلاش بر این است که روستاییان و افراد تحت پوشش کمیته امداد،تحت پوشش بیمه های تکمیلی نیز قرار بگیرند.
همچنین در این مراسم، امیر صفری، رئیس پژوهشکده بیمه نیز گفت:بحث اصلی ما این است که فناوری چگونه می تواند به تولید محصول جدید به ما کمک کند و اینکه اینشورتک ها چگونه می توانند به صنعت بیمه کنند.
وی با بیان اینکه یکی از چالش های اصلی صنعت بیمه در ایران و جهان بحث اینشورتک ها هستند، گفت: بنا به دستور بیمه مرکزی کارگروهی را در پژوهشکده بیمه تشکیل داده ایم تا بتوانیم حضور اینشورتک ها را در صنعت بیمه کشور قانونمند کند.
گفتنی است بیست و پنجمین همایش بیمه و توسعه، هم اکنون با حضور اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور در حال برگزاری است
نظر شما